• Proefsunglasses set of 10 Gekleurde het Suikergoedzonnebril van de Glazen Duidelijke Kleur
  • Proefsunglasses set of 10 Gekleurde het Suikergoedzonnebril van de Glazen Duidelijke Kleur
Proefsunglasses set of 10 Gekleurde het Suikergoedzonnebril van de Glazen Duidelijke Kleur

Proefsunglasses set of 10 Gekleurde het Suikergoedzonnebril van de Glazen Duidelijke Kleur

Productdetails:

Plaats van herkomst: Het vasteland van China
Merknaam: HONY SUPER
Certificering: CE / ROHS
Modelnummer: PH0034

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: 1 stuk (Aangepast Standaard)/(Overeen te komen)
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Pp-zak/Binnendoos/Buitendoos
Levertijd: 5-8 werkdagen
Betalingscondities: L/C, T/T, Western Union, Paypal enz.
Levering vermogen: 1000 stuk per dag
Beste prijs Contact

Gedetailleerde informatie

Kleurenzonnebril: zonnebril die reeks verpakken Stijl: zonnebrilvliegenier
Leeftijd: Volwassen Lenzen: Antikras
Kleur: 10 kleur voor Keus Mensenzonnebril: politiezonnebril
2021 luxezonnebril: Voor de vrouwenluxe van de chanelzonnebril zonnebrilmannen vrouwen: bulkzonnebrilvrouwen

Productomschrijving

Snelle Details van zonnebril 2021 mensen:

Het DOCUMENT van de KLEURENtherapie de GLAZEN worden gezegd om Uw Stemming te verbeteren door het Concept Chromotherapy Te hanteren, een Praktijk die rond voor 1,000s van Jaren is geweest. Het is Gebaseerd op het Idee dat Onze Organismen weg van Bepaalde Kleuren op het Natuurlijke Spectrum van Licht voeden


VOEL VERFRIST met de Producten van de Kleurentherapie. De Lenzen van de kleurentherapie worden gezegd om Gevoel van Vrede, Liefde, Harmonie, en Ontspanning te verbeteren.

GELIJKAARDIG AAN: Lichte het Verbeteren Glazen, Irlen-Syndroomglazen, Therapieglazen, Kleur Gegoten Glazen, Kleur Gekleurde Glazen, Lichte Veranderende Glazen, Chakra-Glazen, Lichte Therapieglazen, Gekleurde Lenzen, Irlen-Glazen, Irlen-Syndroom, de Glazen van de Kleurentherapie, Migraineglazen en meer

Voordelen van Kleurentherapie:

De kleurentherapie wordt gezegd om diverse die voordelen op te leveren op de kleur geselecteerd worden gebaseerd met inbegrip van: De verhoogde ontspanning, eetlustafschaffing, verhoogde geluk, hoger vertrouwen in het spreken, en meer. Door deze Glazen slechts 10-30 minuten per dag te dragen, is het mogelijk om hun invloed op uw stemming te ervaren. Word van u vandaag en zie de wereld in een nieuw licht!

Gelieve van nota te nemen:

Alvorens deze gekleurde te drijven glazen te dragen, zeker ben zij niet de kleur van de verkeerslichten of de stoplichten veranderen. De visie van mensen is verschillend zodat kunnen wij niet zeggen welke degenen voor het drijven veilig zijn. Ook kunnen de donkerdere kleuren voorwerpen moeilijk maken te zien.

Speicification:

Naam de in zonnebril van vrouwen
Kader Metaal
Grootte Ongeveer 136*48*145mm
Gebruik Modeshow/Sport/Strand enz.
UV Prtection van UVA/UVB-
De reeks bevat Rood, Blauwe Sinaasappel, Geel, Groen, Indigo, (Purper) Viooltje, Aqua (Turkoois), Magenta (nam) toe, Baker Miller Pink

Details:

Proefsunglasses set of 10 Gekleurde het Suikergoedzonnebril van de Glazen Duidelijke Kleur 0

Proefsunglasses set of 10 Gekleurde het Suikergoedzonnebril van de Glazen Duidelijke Kleur 1

Proefsunglasses set of 10 Gekleurde het Suikergoedzonnebril van de Glazen Duidelijke Kleur 2

Wij associëren natuurlijk kleuren met emoties en gevoel. Wij zeggen, „ik ben groen met afgunst,“ of „ik zie rood!“ of „u bent gele doen zwellen,“ of „ik voel blauw,“ of „ik ben in een zwarte stemming.“ Met kleurentherapie, wordt elke kleur geassocieerd met bijzonder emoties en gevoel. Elke kleur heeft een unieke frequentie en een trilling. Wanneer een bepaalde kleurenfrequentie het lichaam, door kleurenglazen te dragen, bijvoorbeeld ingaat, dat de trilling een effect op ons kan hebben. Het is gemakkelijk in onevenwicht te worden. De aangewezen kleur kan onze gevoel en emoties toestaan om naar een evenwichtige staat te terugkeren en wij zullen ons beter voelen. Naast stemming die verbeteren, licht/kleuren kan de therapie gevolgen voor een grote verscheidenheid van gezondheidsbelang of voorwaarden ook hebben. Klik op het beeld van elke kleur om meer te leren!

MODIEUZE LICHTE THERAPIE: In tegenstelling tot andere Chromotherapy-nu verkrijgbare glazen die van plastiek worden gemaakt, wordt onze zonnebril gemaakt in een modieus en klassiek vliegeniersontwerp gebruikend slechts premiematerialen zodat kunt u goed voelen maar ook goed kijken!

Wilt u meer details over dit product weten
Ik ben geïnteresseerd Proefsunglasses set of 10 Gekleurde het Suikergoedzonnebril van de Glazen Duidelijke Kleur kun je me meer details sturen zoals type, maat, hoeveelheid, materiaal, etc.
Bedankt!
Wachten op je antwoord.